Marți, Iulie 23, 2024

De la medici veterinari cu ❤️ dragoste ❤️ pentru prietenii voștri

Produsul a fost prezentat la cel mai mare targ de tehnologie din lume, CES 2021 ce are loc zilele acestea la Las Vegas. Te-ai intrebat vreodata ce incearca sa iti spuna animalul tau de companie? Aceasta zgarda poate contine poate avea raspunsul. Este unul din cele mai interesante gadget-uri pentru animalele de companie de la CES 2021. CES a fost intotdeauna gazda unor produse inovative destinate animalelor de companie, insa putine au avut potentialul impact pe care zgarda dotata cu inteligenta artificiala il are.

Aceasta zgarda foloseste tehnologia de recunoastere a vocii pentru a detecta si urmari cinci stari emotionale diferite. Acesta analizeaza tonul si intensitatea latratului cainelui pentru a va spune daca acesta se simte fericit, anxios, suparat, trist sau relaxat.

Dispozitivul de analiza este atasat zgarzii. El se asociaza prin Wi-fi cu o aplicatie iOS sau Android pentru a oferi o citire a ceea ce spune animalul dvs de companie. Pe langa urmarirea starii de spirit, Petpuls include si un accelerometru pentru a urmari activitatea cainelui si pentru a gestiona mai bine dieta. Ganditi-va la zgarda ca la un FitBit pentru cainele dvs. Raza de actiune este de numai 4,5 m dar telefonul dvoastra se va conecta ori de cate ori reveniti in raza de actiune a zgarzii.

Zgarda masoara si odihna. Cainii dorm in medie 14 ore pe zi si latra, in total, mai putin de o ora. Somnul este partea esentiala a sanatatii unui caine, prin urmare, masurand cat de mult se odihneste puiul dvoastra- pe langa tonul vocii sale- va va ajuta sa va ingrijiti mai bine prietenul cu patru picioare.

Tehnologia dotata cu I.A. (inteligenta artificiala) foloseste un algoritm pentru a determina starea de spirit, impreuna cu o baza de date cu peste 10.000 de latraturi de la peste 50 de rase de caini. Pe masura ce datele vocii cainelui dvoastra se acumuleaza, Petpuls devine mai precisa. Cercetarea si testarea au fost efectuate de Universitatea Nationala din Seul si ofera Petpuls o Rata de Precizie a Recunoasterii Emotionale de peste 80%. Petpuls este rezistent la apa cu standardul IP54, deci va trebui sa il scoateti de la gat atunci cand faceti baie catelului, insa putina ploaie nu il va strica. Poate functiona intre 8 si 10 ore cu o singura incarcare, deci ar trebui sa il puneti la incarcat seara.

Zgarzile mici au preturi de la 99 de dolari, cu curele suplimentare disponibile de la 20 de dolari. Zgarzile mari pornesc de la 105 dolari, cu curele suplimentare de la 25 dolari. Il gasiti pe website-ul Petpuls si este disponibil in cinci culori.

sursa:digitaltrends.com