Duminică, Iunie 16, 2024

De la medici veterinari cu ❤️ dragoste ❤️ pentru prietenii voștri

Nu este nici un secret ca artificiile pot avea consecinte grave asupra animalelor. Prin urmare, prietenii necuvantatori din comuna Hoeselt, regiunea Flandra au fost puternic stresate din cauza focului de artificii din noaptea de revelion, arata ziarul online Sudinfo.be. 

Si, daca unele animale nu au fost jenate de numeroasele artificii care au explodat in acea noapte, altele au suportat cu greu stressul la care au fost supuse. Este exact cazul lui Vivie, o iapa de 26 de ani, care a murit pe 1 ianuarie ca urmare a unei maladii cardiace. Animalul a murit din cauza socului cauzat de focul de artificii din Limbourg, Hoeselt. Proprietara iepie, Elke Vandersanden a relalat intamplarea pe pagina personala de Facebook. 

„Odihneste-te in pace, prietena mea iubita”, a publicat aceasta pe Facebook, impreuna cu o poza a lui Vivie, in incercarea de a-i aduce un omagiu. „Regret enorm ca a trebuit sa ne parasesti asa, insa sper din toata inima ca nu ai murit degeaba si ca moartea ta va deschide ochii multora iar focul de artificii va fi interzis anul viitior”.