Duminică, Iunie 16, 2024

De la medici veterinari cu ❤️ dragoste ❤️ pentru prietenii voștri

SofistiCAT, Salonul Felin Internațional București, revine la Sala Palatului pentru ediția specială "Flori și pisici", aducând peste 200 de pisici din întreaga lume în zilele de 25 și 26 martie.

Salonul Felin SofistiCAT, deschis între orele 10:00 și 17:00 în ambele zile, reprezintă o competiție internațională ce culminează cu "BEST IN SHOW", unde cele mai frumoase pisici participante se vor întrece pentru un loc pe podium.

Vizitatorii vor putea urmări și susține evaluarea unor minunate exemplare de pisici din rase precum Abisiniană, Albastru de Rusia, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotică, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Persană, Ragdoll, Singapura, Don Sphinx și pisica de casă.

SofistiCAT este cel mai important eveniment felin din sud-estul Europei și unul dintre cele mai populare evenimente din România. În cadrul evenimentului, zona dedicată adopțiilor de pisici ocupă un loc special.

Organizatorii evenimentului includ Asociația Felină SofistiCAT, Federația Națională Felinologică din România (FNFR) și Federația Internațională Felină (FIFe).